Grunnet stor etterspørsl og forsinkelser i leveringer vil det på nåværende tidspunkt ikke være mulig å handle utsolgte produkter i vår webshop.
Vi leverer ut fortløpende til ventende kunder, og vi anbefaler dere og ta kontakt med nærmeste forhandler som har produktene våre tilgjengelig.
Beklager ventetiden.


Informasjon om Gstove:


Gstove AS er en familiebedrift som består av friluftsglade personer som bruker enhver mulighet til å komme seg ut i naturen både store og små.

 

Dette er også grunnen til at vi utvikler produkter  av høy kvalitet, som gjør at både voksne og barn kan nyte sine turer ute i villmarken med mest mulig glede og komfort.
Vår høye kvalitet sørger for at vi kan gi våre kunder en trygghet på at våre produkter varer år etter år.
Vårt viktigste fokus er våre kunder hvor vi bistår med rask hjelp og info, samt at uansett hvilke problemer våre kunder har prøver vi løse de og sørge for at kundene våre er fornøyde.
Er det ett problem med vårt produkt skal det aldri gå utover kunden vår, derfor har vi også livstidsgaranti på våre lavvo ovner.

 

Gstove har som mål og kun utvikle og leverer kvalitetsprodukter som gjør turer i skog og mark så enkel og behagelig som mulig for alle som er med uansett om du camper en natt eller 365 netter i året.

 

Gstove ble designet med sitt unike design og funksjonalitet i 2007, hvor første versjon av vår Gstove lavvo ovn ble utviklet i 2009.
Vi designet og utviklet i første omgang en lavvo ovn da vi ikke fant en ovn som kunne tilby den effekten, lave vekten, kvaliteteten og samtidig kunne videreutvikles med tilbehør andre steder så vi lagde dette selv i stedet, responsen har vært enorm i inn og utland.

Vi designer og utvikler stadig nye produkter som ovner og tilbehør, men også i alle andre kategorier innen friluftsliv som lavvoer med mer.


Gstove AS fokuserer på å utvikle innovative løsninger innen friluftsliv og vi har mange produkter som lanseres i årene fremover og vi ser at flere andre bedrifter kopierer våre produkter da de er svært etterspurte og gir unike muligheter, vi fortsetter selvfølgelig i årene fremover og utvikle innovative produkter som ved lansering vil gjøre din hverdag ute i naturen mer komfortabel og gi mer glede og komfort og gi våre kunder det beste vi kan av både produkter og service.

 

Våre populære lavvoovner er bare begynnelsen av hva vi skal tilby dere.

Gstove Prototype i 2009

 

I 2007 ble designet til Gstove utviklet, første versjon ble laget i 2009 og vær en svært stor ovn for å teste funksjonalitet og tykkelse på stålet.
Som vist under kan dere se den første versjonen som var på hele 27 kg, i årene fra 2009 og til 2014 ble våre første ovner testet og forbedret før lansering til de ovnene vi har i dag.

 

Vi jobber kontinuerlig med nye produkter som daglig testes under harde påkjenninger for å sørge for at våre produkter gir den kvalitet og funksjonalitet som vi ønsker levere til våre kunder før produktene våre lanseres.


Når våre produkter lanseres skal våre kunder være sikre på at det de kjøper holder år etter år.

Vår første lavvo ble startet utvikling på i 2015, vi bruker svært lang tid på våre produkter for å sørge for at våre produkter gir unike funksjoner og at de holder den kvaliteten vi lover, og med stor hjelp fra våre kunder er alle våre produkter kontiunuerlig i utvikling for å gjøre de bedre og bedre.

Takk for all støtten og deres bidrag til å gjøre friluftsliv til ett bedre sted for flere mennesker der ute.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.