648 648 648 648 648 648 648 648 648 648 648 648 648 648 648 648 648 648

Gstove Nature View Premium Lavvo 3-5

4 seongs lavvo med unike funksjoner

Logg inn for å skrive anmeldelse...
Varenr:100315
7 999,-

Forhåndsbestilling med rabatt!
4 sesongs lavvo av høy kvalitet med unike funksjoner.
5000mm vannsøyle, 200D/110T Jacquard  polyester RipStop, UV beskyttet, flammehemmende, brannsikker topp som er spesielt utviklet for bruk av lavvo ovn og settes enkelt opp av 1 person alene.

-+
Ikke på lager (168 dager)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Gstove Nature View Lavvo er nå oppgradert til versjon 2     

 


Gstove Nature View Lavvo Premium er en robust lavvo for helårsbruk som enkelt og raskt kan settes opp av 1 person alene uansett størrelsesvalg.
Lavvoen er utviklet med unike funksjoner, stor døråpning for bred utsikt og integrert myggnetting i alle åpninger, og kan tilpasses med våre portaler med tilbehør som passer til dine turer.

Høydepunkter:
**Robust lavvo i 200D/110T Jacquard  Polyester RipStop med 5000mm vannsøyle, UV Beskyttet, Flammehemmende, samt brannsikker toppring for nedpakking mens ovnen fortsatt er varm uten risiko for å brenne hull eller skade lavvo.
**Borrelåsfester til alle barduner for raskt nedpakking.
**Spesialtilpasset til bruk av lavvo ovn.
**Integrerte Portaler med muligheter for variert tilbehør.
**Lavvo Ovn kan plasseres i midten eller bak i lavvoen som holder ovnen borte fra dyr og barn ved bruk av portal tilbehør.
**Stormmatter både utvendig og innvendig.
**3 x Justerbare ventilasjonsluker med myggnetting sørger for god ventilasjon og lite kondens.
**Fester til bunnduk og innertelt er integrert.
**Sammenkoblede barduner for enkelt oppsett og justering.
**Rette vegger i start for bedre plassutnyttelse og sittekomfort.
**Regnledere for å få regn og snø bort fra ytterduk.
**Reperasjonssett medfølger.
**»Leave no trace» bag for sporfri ferdsel medfølger.

Mer informasjon om Gstove Nature View Premium Lavvo:


**Dør:
Døren er designet slik at man enkelt kan gå inn og ut med bagasje og samtidig ha en god utsikt med døren rullet opp.
Døren er formet med 2 glidelåser som sørger for enkel åpning og lukking, en i bunn og enn i topp/siden og begge glidelåsene er beskyttet mot regn og snø med egne beskyttere som går over glidelåsene.
Det er også montert myggnetting dør som også kan rulles opp separat fra hoveddøren.


**Barduner:
Bardunene til Gstove Nature View er i oransje farge med refleks som gjør at man enkelt får øye på lavvoen og bardunene rundt fra distanse.
Bardunene er festet slik at man trenger bare 1 teltplugg for 2 barduner, det er i tillegg montert justering som gjør at du kan dra denne frem og tilbake for å stramme duk eller vinkle regnledere opp eller ned.
Alle bardunfester i lavvoen er forsterket i både materiale og sying for å sørge for at de tåler sterk vind.


**Midtstang:
Midtstangen har vi utviklet fra bunn av da denne også vil få spesielle egenskaper i fremtiden som alle dermed kan ettermontere ved å bytte ut ett ledd i midtstangen for flere bruksområder.
Midstangen har en elastisk tråd inni seg som sørger for at delene ikke ligger løse, og gjør det enklere å sette opp å pakke sammen.
Midtstangen har en tupp i enden for enkel og sikker kobling til lavvoens toppring som er laget i brannsikkert materiale.

**Teltpluggfeste:
For å sørge for stabilitet i sterk vind har vi sørget for hele 3 justerbare teltpluggfester på hver eneste lavvoside + barduner, slik at din Gstove Nature View Lavvo står stødig uansett vær og ikke slipper inn kald trekk eller snø.
De justerbare teltpluggfestene sørger også for at du kan flytte litt rundt på festene om du treffer på en stein eller liknende der du prøver sette opp.
Alle teltpluggfester har strammebånd om du trenger etterjustere.

 

**Teltplugg:
Teltpluggene våre er laget i aluminium som egner seg til bruk i de fleste underlag.
Teltpluggene er i rød farge som sørger for at de er synlige om du mister de i snøen på vinteren.
Teltpluggene har også oransje taufester slik at du enkelt kan dra de opp av bakken, er de fryst fast i bakken bruker du en pinne gjennom dette taufestet og drar opp med begge hender.

 

**Stormmatte:
Gstove Nature View lavvoer er utstyrt med 2 stk stormmatter.
På innsiden er det montert stormmatte som går under bunnduk om dette er montert.
På yttersiden har vi lagt til stormmatte med egne teltpluggfester for ekstra vindfulle dager.
Stormmattene sørger for at vind, snø og kald trekk ikke kommer inn i lavvoen og du slipper dermed å få kaldt trekk i ryggen selv uten bunnduk montert.

 

**Lufteluke
Gstove Nature View har 3 stk integrerte lufteluker med myggnetting som sørger for god ventilasjon, minimalt med kondens og samtidig holder innsekter ute.
Luftelukene kan enkelt justeres fra innsiden, har egne barduner på yttersiden med tak over for å holde regn, snø og vind unna.
Luftelukene er plassert for å gi maksimal luftgjennomstrømning av lavvoen, samt at en lufteluke er plassert bak vår unike runde portal bak i lavvoen hvor din Gstove lavvo ovn kan plasseres slik at ovnen alltid har tilstrekkelig med luft for maksimal effekt uten å måtte ha de andre åpne om det ikke er ønskelig.

 

**Gstove Portal:
Alle våre Gstove Nature View lavvoer har integrert Gstove portal med lokk som enkelt kan rulles opp og ned selv med montert tilbehør.
Denne portalen har mange muligheter og tilbehør og mer som lanseres fremover, dette gjør at du vil få en svært fleksibel lavvo med funksjoner andre ikke har.
Som standard er det ett integrert lokk med glidelås som kan rulles opp for å gi gjennomtrekk på varme dager, samt at du har ett åpent vindu når du ønsker dette.
Glidelåser til ønsket tilbehør er også integrert som standard, dermed kan du montere brannsikre åpninger, myggnetting, PVC vindu etc når du ønsker, se gjerne i kategorien «Tilbehør til telt»

**Strømkabel åpning:
Gstove Nature View er som standard utstyrt med 2 stk åpninger på nedre vegg (1 på hver side) som kan åpnes og lukkes med glidelås som sørger for at man kan strekke en strømkabel inn på campingplasser og inn i lavvoen uten fare for at regn/vind kommer inn.

 

**Festeklips:
Gstove Nature View Lavvo Premium kommer med fester montert til både innertelt og bunnduk.
Dette gjør at det er svært enkelt og raskt å montere både innertelt og bunnduk, samt gjør det enkelt å ta ned innertelt på dagen om det er dårlig vær og man trenger mer sitteplass.

 

**Myggnetting
I toppen av vår lavvo er det myggnetting som enkelt kan justeres til den åpningen man ønsker, som sørger for at du ved bruk av en Gstove lavvoovn blir det helt tett rundt gjennomføringsrøret, men også helt tett rundt midtstang om du ikke bruker ovn.
I tillegg kan myggnettingen rulles opp om man ikke ønsker bruke den.
Alle åpninger har integrert myggnetting, dør, topphatt og lufteluker for å sørge for å holde alle innsekter ute.

 

**Brannsikker topp:
Vår unike brannsikre topp i Gstove Nature View Premium sørger for at du aldri smelter lavvoduken eller båndene i topp ved nedpakking av varm lavvo ovn.
Ved bruk av en Gstove Nature View Lavvo slipper du sitte vente på at ovnen skal bli kald før du pakker ned leiren og kan pakke ned i komfortabel temperatur og ta ovnen ut sist før du pakker ned lavvoen.

 

**Topphatt:
Topphatten til Gstove Nature View er montert med split, slik at man enkelt kan åpne eller lukke en del på varme sommerdager.
Topphatten vår er også designet slik at man ved bruk av lavvo ovn med gjennomføringsrør i senter av lavvoen enkelt kan legge begge kanter rundt gjennomføringsrøret og stramme til med bardunene som dermed sørger for at ingen regn slipper inn i lavvoen.

 

**Regnleder:
Gstove Nature View har integrerte regnledere hele veien rundt lavvoen for å sørge for at regn og snø ledes bort fra lavvoen i stedet for å renne ned langs sidene.
Dette sørger for at is på vinterstid kun vil henge ned fra disse og er enkle og fjerne før nedpakking.
Regnledere kan justeres til ønsket vinkel ved å justere på bardunene.

 

**Rette vegger:
Gstove Nature View lavvoer har 50cm rette vegger som sørger for at våre lavvoer er svært romslige med maksimal plassutnyttelse.
Ved å ha rette vegger vil man i tillegg ha en bedre sittekomfort, og man slipper komme borti en kald lavvoduk.
De rette veggene er også utstyrt med reflekterende materiale slik at varme også vil treffe deg i ryggen og dermed ikke føles kaldt om du sitter nærme lavvoduken på kalde dager når du bruker en lavvo ovn.

 

**Bagger for nedpakking
Baggen er også oppgradert slik at man nå enkelt bretter lavvoen på langs slik at den er like bred som baggen, legger midstangpose, teltplugger og topphatt oppå og ruller sammen lavvoen og deretter dra lavvo baggen over.
Alternativt kan du også dytte lavvoen nedi litt etter litt og deretter legge det integrerte lokket over og stramme til.

 

**Leave no trace:
En ting vi ser på som svært viktig er sporfri ferdsel, det betyr at det du bringer ut i naturen skal du bringe hjem igjen.
Derfor har vi valgt å legge ved en stor søppelsekk av polyester ved våre lavvoer slik at du enkelt kan samle alt søppel i når du er på turer, denne lukkes enkelt med justerbar lukkemekanisme slik at det ikke faller ut eller avgir lukt.
Når du kommer hjem, vrenger du denne sekken og vasker den og du er klar for en ny tur ut i naturen og kan sørge for at naturen er like ren som den var når du kom.

 

**Beskyttelse:
Alle Gstove Nature View Premium Lavvoer har 5000mm vannsøyle, Flammehemmende, UV beskyttet og med Ripstop ytterduk, i tillegg er toppringen og trådene oppe brannsikre.
Dette sørger for at våre lavvoer holder høy kvalitet med lang levetid i all slags vær, samt er enkle å reparere med det medfølgende reperasjonssettet om uhellet er ute.

 

**Størrelser:
Gstove bruker egne definisjoner på størrelser på våre telt, dette for å sørge for at du kan være trygg på at den størrelsen du velger i realiteten har plass til dette antall personer + ovn og turutstyr du bringer med deg og at det er basert på faktisk voksne personer med en høyde på 180cm+.
Våre lavvoer bruker markedsstandard, men er oppgitt en mindre størrelse i produktnavn selv om vi henter inn mye mer reell volum med våre 50cm rette vegger, nettopp fordi alle faktisk har med seg ryggsekk, turutstyr, lavvo ovn og annet og dette beregner vi som 1 person +, som vi derfor trekker vekk i produktnavnet.
Så ved å velge en lavvo fra Gstove så er du sikret å ha nok plass til angitt personer og enda litt.

**Oppsett:
Gstove Nature View Lavvoer er designet for enkelt kunne settes opp av 1 person alene.
Dette gjøres på følgende måte:
1. Strekk ut lavvoens sider slik at du får en hexagon form og alle sidene er rette.
2. Sett ned teltpluggene.
3. Monter midtstang og før denne inn i midten av lavvoen, sett på topphatt og løft opp med midtstang slik at midtstangen er i senter av lavvoen.
4. Gå ut av lavvoen, lukk døren og fest sidebardunene, disse kan etterjusteres etter montering.
5. Lavvoen er nå satt opp og du kan feste topphatt bardunene enkelt med metallklipsene ved å klipse disse fast i bardunene rundt.

Video for oppsett av Gstove Nature View Premium:
Kommer snart...


Les om teknisk informasjon nederst på denne siden..
Kommer snart...

Teknisk info

Produktinformasjon

Antall personer 3-5 Personer


Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
Logg inn for å skrive anmeldelse...
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.